Nordic

Nordiska kunder
Välkommen till Advokatbyrån Christian Betancor Sosa.

Advokatbyrån ligger i centrala Las Palmas på Gran Canaria. Advokatbyrån är allmänpraktiserande men är specialiserad inom civilrätt, handelsrätt, skatterätt, förvaltningsrätt och bankrätt. Advokatbyrån har ett gott rykte och har erbjudit juridiska tjänster i många år. Advokatbyrån har även ett brett kontaktnät om kompetensen eventuellt inte skulle finnas in-house.

Med hjälp av en svensk jurist erbjuder advokatbyrån hjälp till svensk-, norsk- och dansktalande personer på Gran Canaria eller övriga öar i regionen. Advokatbyrån har även kontakt med flera fastighetsmäklare som advokatbyrån kan rekommendera till intresserade köpare.

För att kontakta advokatbyrån på något av dessa språk rekommenderas i första hand att använda kontaktformuläret. Du kan skriva på ditt eget språk. Vid telefonsamtal direkt till advokatbyrån är det spanska som talas. För icke spansktalande intressenter förmedlas kontakt till svensk (070 021 53 53) för hjälp med dina juridiska/fastighetsrättsliga frågor med anknytning till Spanien i allmänhet och Kanarieöarna i synnerhet.

Advokatbyrån får många frågor från skandinaver som är intresserade av fastighetsköp på Kanarieöarna. Det rekommenderas att kontakta en advokat då man planerar att köpa en bostad på Kanarieöarna. Är du intresserad är du varmt välkommen att sända ett mejl till advokatbyrån. Du kan använda webformuläret uppe till höger på denna sida eller mejla till christianbetancor.abogado@gmail.com.

Välkommen med dina frågor.
Christian Betancor Sosa